onsdag 19 december 2012

Köttfärs & kantarellpaj.

Förra året efter svampplockningen gjorde jag en liknande paj enligt ett recept jag hittade på nätet. Den var väldigt god så jag tänkte göra den igen, men hittade ju såklart inte just det receptet så jag slängde ihop en egen variant.
Jag älskar pajer, tycker det är väldigt gott & enkelt, att bara slänga i det man vill ha och tycker om!

Pajdeg, enligt standardrecept..
Köttfärs
Kantareller
Lök & vitlök
Kryddor, dem man vill ha. Snåla inte.
Soja
Grädde ( ca 1 dl )

Gör iordning pajformen och förgrädda.
Stek färs, lök, vitlök & kantarellerna och krydda. Ha i soja och grädde, så att färsblandningen blir mer en sås. Dock inte för såsig! :)
Häll det i pajformen och riv över lite ost. Servera med en god sallad!





Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar